Toegankelijkheid

Toegangkelijkheidsverklaring voor de website van de Lokale Politie zone Brussel HOOFDSTAD Elsene.

We streven ernaar om onze website voor iedereen toegankelijk te maken, ook voor personen met een handicap. Daarom proberen we optimaal te voldoen aan de toegankelijkheidsnormen zoals vastgesteld door de wet van 19 juli 2018 tot omzetting van de Europese richtlijn (EU) 2016/2102 inzake de toegankelijkheid van de websites en mobiele applicaties van overheidsinstanties.

De evaluatie van de naleving van het webplatform van de Politie aan de vereisten van richtlijn (EU) 2016/2102 gebeurde aan de hand van

Audit over toegankelijkheid

De toegankelijkheid van onze website wordt regelmatig gecontroleerd via een Accessibility check die de FOD BOSA heeft ontwikkeld.
Het gaat om een tool die u kunt installeren in de bladwijzerbalk van uw internetbrowser en die op basis van een aantal tests een rapport aanmaakt over de toegankelijkheid van de webpagina die u bezoekt.

Feedback en contactgegevens

Als u bij uw bezoek aan onze website voor u ontoegankelijke informatie of webpagina’s aantreft, laat het ons dan zeker weten.
We zijn ook benieuwd naar uw mening over onze inspanningen om onze website toegankelijker te maken.

Voor alle vragen en opmerkingen over de toegankelijkheid van de Politie website kan u contact nemen met de Directie van de politionele informatie en ICT-middelen.

Neem contact met het Team Accessibility Webplatform

"*" geeft vereiste velden aan

Uw persoonlijke gegevens

Uw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van uw verzoek. Bekijk onze privacyverklaring.

Uw suggestie of opmerking over toegankelijkheid.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.