Operationele diensten

2300 van de 2700 medewerkers van PolBru werken in een operationele dienst.

Wegens plaatsgebrek kunnen we niet alle functies opsommen, maar hier alvast enkele voorbeelden van operationele diensten en hun voornaamste opdrachten:

Jobs PolBru

Ontdek welke functie / dienst perfect bij je past

Polbru Jobs

Word agent van politie. Je kan bijvoorbeeld bij onze Verkeersdirectie (TRA) terecht om bij te dragen aan een betere mobiliteit of biker worden.

Hou je van een goed sociaal contact met de bevolking maar ook met andere spelers in de wijk (verenigingen, handelszaken, scholen, …)? Als wijkinspecteur ben jij hun aanspreekpunt nummer 1.

PolBru heeft ook daar heel veel mogelijkheden te bieden. Je kan aan de slag als inspecteur bij de territoriale interventiebrigades (BTI), als hondengeleider bij de hondenbrigade (K9), als motorrijder bij de Verkeersdirectie (TRA) en nog veel meer. Eerstelijnspatrouilles uitvoeren, meehelpen tijdens ordehandhaving bij de directie Interventies en Operationele Steun (INT) of aan de slag bij de lokale recherche? Dit is slechts een greep uit ons aanbod.
Police

Enkele voorbeelden van onze operationele diensten

Vacatures

Bij Polbru rekruteren we het hele jaar door inspecteurs (INP) en organiseren we bijna wekelijks nieuwe selectiecommissies voor geïnteresseerde kandidaten.

Regelmatig zoeken we ook nieuwe collega’s met een specifiek profiel. Indien er momenteel geen openstaande vacatures zijn, kom dan zeker later eens terug een kijkje nemen.

Meer info

Police

Onze operationele functies

Police

Onze operationele diensten

Mission

Onze Missie / Visie / Waarden

Organigram

Ons organigram

Zone

Ons grondgebied