Werken voor PolBru is werken voor de grootste politiezone van België op het vlak van mankracht.

Je komt terecht bij onze Verkeersdirectie (TRA), de grootste verkeersdienst van het land, die over een grote deskundigheid op het gebied van verkeer beschikt, met verschillende gespecialiseerde diensten binnen de directie zelf.

Als agent van politie bij PolBru krijg je de kans om alle politiebevoegdheden uit te oefenen die de wet je toekent dankzij de uiteenlopende en leerrijke interventies die je uitvoert. Zo bouw je een deskundigheid op die tijdens je verdere carrière nog heel vaak een meerwaarde zal blijken.

De ervaring die je opdoet als agent is de beste leerschool als je later inspecteur wil worden en vormt als het ware de springplank naar je verdere carrière binnen de politie.

Wat zijn nog voordelen, moest je nog niet overtuigd zijn?

Bij PolBru kom je terecht in een team dat gekenmerkt wordt door diversiteit en een sterke teamgeest. De combinatie van die elementen zorgt ervoor dat onze agenten niet alleen op professioneel vlak, maar ook op persoonlijk vlak enorm groeien.

Je staat er bij PolBru nooit alleen voor. Naast de collega’s op het terrein staan ook de collega’s van onze eigen dienst Vorming (FOR) klaar om samen aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling te werken. Je zal ook  je schrijfvaardigheden verder ontwikkelen door het aantal processen-verbaal dat je opstelt.