Werken voor Polbru is werken voor de grootste politiezone van België op vlak van mankracht. Je komt terecht bij de grootste verkeersdienst van het land in de unieke en uitzonderlijke omgeving van Brussel. Onze verkeersdienst beschikt daardoor over een grote deskundigheid op het gebied van verkeer, met verschillende gespecialiseerde diensten binnen de verkeersdienst zelf.

Als politieagent bij Polbru krijg je de kans om alle politiebevoegdheden uit te oefenen die de wet je toekent dankzij de uiteenlopende en dus leerrijke interventies die je uitvoert. Zo bouw je een ervaring en deskundigheid op die tijdens je verdere carrière nog heel vaak een meerwaarde zal zijn.

De ervaring die je opdoet als agent is de beste leerschool als je later inspecteur wil worden en vormt als het ware de springplank naar je verdere carrière binnen de politie.

Wat zijn nog voordelen, moest je nog niet overtuigd zijn?

Bij Polbru kom je gegarandeerd terecht in een peloton dat gekenmerkt wordt door diversiteit en een sterke teamgeest. De combinatie van die elementen zorgt ervoor dat onze agenten niet alleen op niveau van professionele, maar ook op niveau van persoonlijke ontwikkeling enorm groeien. Algemeen geldt dat je er nooit alleen voor staat bij Polbru. Naast de collega’s op het terrein, staan ook de collega’s van onze eigen dienst Opleidingen klaar om samen te werken aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je zal ook nog je schrijfvaardigheden ontwikkelen door het aantal processen-verbaal dat je opstelt.